Bröllop i Stadshuset

bröllop i stadshuset
Många väljer att gifta sig borgerligt, i Stadshuset i Stockholm, och genom en kort intim ceremoni föreviga sin kärlek.

Jag har fotograferat många bröllopspar i Stadshuset och är därför bekant med kringliggande platser och de bästa miljöerna att fotografera i. På så sätt skapar jag möjlighet till avskildhet, trots att det ofta är många andra par på plats. Om ni önskar kan jag även agera vittne under er ceremoni.

För att hålla det så enkelt som möjligt erbjuder jag två olika paket för fotografering i Stadshuset: en eller två timmars fotografering. Om ni vill veta mer, eller diskutera vilket upplägg som bäst passar ert bröllop i Stadshuset, kontakta mig i formuläret nedan. Jag ser fram emot att höra från er!
porträtt i stadshuset
vigsel i stadshuset
bröllopsfotograf stockholm stadshus
bröllopsfotograf stockholm

Vigsel i Stadshuset, Stockholm

Det praktiska kring vigseln

Bokning och kostnad
Bokningen av dag och tid för ert bröllop i Stadshuset sker via Stockholms stads E-tjänst. Gör det gärna i god tid då det kan vara flera månaders lång väntetid, men om ni har möjlighet att vara flexibla kan det även dyka upp återbudstider med kortare varsel. En återbudstid kan enbart bokas om ni fått er hindersprövning och vigselintyg från Skatteverket.

Avgiften för vigsel i Stadshuset är 800 kronor per par.

Nära och kära
Utöver brudpar, bröllopsfotograf och barn under 12 år får 15 st gäster följa med in i Ovalen. För fler gäster än så finns möjlighet att vara på Borgargården - så kan de möta er med jubel och gratulationer efter vigseln.

För de senaste uppdateringarna om antal gäster besök: Vigsel i stadshuset.

Bekvämligheter
Inför er vigsel kan det vara bra att först ha kollat i evenmangskalendrar för Stockholm, så att ni känner till om det kommer ske ett större evenmang eller avspärrning i samband med giftermålet. Runt Stadshuset finns bekvämligheter som toaletter, caféer och parkering.

Vad behövs?

-Var på plats 15 minuter innan er vigsel.
-Ha med giltig legitimation.
-Två vittnen (kan vara bröllopsfotograf och personal från Stadshuset om ej familj/vänner närvarar som vittnen).Love note

"Liam har en spännande blick som gav våra bröllopsbilder något alldeles alldeles extra. Vi ville ha mycket bilder på oss och på miljön där vi gifte oss för att minnas dagen, vår kärlek till varandra som lett oss hit. Liam var väldigt lätt att jobba med och hittade balansen mellan att fånga oss och att se oss genom nya ögon. Vi är väldigt glada att vi valde honom för det här uppdraget."
Hör av er
Jag ser fram emot att höra vad ni har planerat för er stora dag.