Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo

Romantiskt Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo

Bröllopsfotograf Stockholm // Yasuragi Spa-Hotell

Jag älskar att fotografera bröllop på okonventionell plats (som Yasuragi Spa-Hotell i Stockholm) med ett kreativt par som delar mitt intresse för fotografi. Jag tycker att bröllopsfotografi behöver inte vara traditionellt och jag känner mig så tacksamt när mina bröllopspar låt mig ta bilder analogt och på ett experimentellt sätt :) 

Kreativt bröllopsfotografi för den icke traditionella!

 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
 
 
 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
 
 Bröllop på Yasuragi Spa-Hotell, Saltsjö-Boo
('
Svenska | English
');