Bröllopsfotografering på Artipelag, i Stockholm

Kreativ Bröllopsbilder på Artipelag, i Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Jag tänkte passa på att blogga ett underbart bröllop jag haft. Malin och Chris hade sitt bröllopsfotografering session (pre-shoot inför deras bröllop på Ruin Retreat) på Artipelag ute på Värmdö, utanför Stockholm. På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa riktigt bra bildkonst (i skogen och vid vattnet).

Jag älskar att skapa och vara kreativ med mina brudpar och det som är av störst vikt för mig är att först och främst skapa intressanta bilder som berör och kan ge min publik (bröllopspar i detta fall) möjligheten att känner någonting äkta och nytt.

Fotografierna är fotograferade på 35 mm film med en blandning av äldre analoga kameror. Filmen framkallade och skannade jag in hemma.

 
Bröllop på Artipelag
 
('
Svenska | English
');