Stenbrottet Parfotografering - Stockholm Wedding Photographer

Jag träffade dessa två genom min flickvän som är en nära vän till Natalie. Natalie och Christoffer är människor som du omedelbart känner dig bekväm runt. Jag var tvungen att påminna mig själv att jag var där för att fotografera dem och inte att bara för gå med dem på ett utflykt. 

Detta var mer än bara en porträttsession för mig. Jag strävar alltid efter att bli nära de jag fotograferar och utveckla en relation, så våra sessioner överstiger känslan av att vata en fotosession och vänder sig mer till ett par vänner umgås. Varav en av dem har en kamera. Det blir mycket ärligt och äkta på det sätter.

Vi hoppade in i bilen och körde till Stenbrottet (i Stenhamra) för ett äventyr. Stenbrottet har varit länets genom tiderna största stenhuggeri och har än i dag en ovanligt komplett bevarad industrimiljö från slutet av 1800-talet. Det är min nya favoritplats att fotografera utanför Stockholm. Ljuset, kullarna och färgerna gör detta landskap vackert och unikt.