Unplugged Weddings

Unplugged bröllopsdag! Det är på uppgång inom bröllopsindustrin att uppmuntra gäster att stänga av deras mobiler och kameror. Idén är att hålla alla dina gäster i ögonblicket utan distraktioner. Ibland kan det gå överstyr med telefoner och kameror och resultatet kan verkligen avbryta dagens flyt. 

Det är väldigt populärt med bröllopsfotografer och av goda skäl! Bröllopsparet ha betalat för att någon professionell ska dokumentera dagen och för att bilderna ska vara så bra som möjligt.

Personligen har jag inga problem med att kompisar och familj använder sina kameror eller mobiler under bröllopet. Det är så pass vanligt och jag kan jobba runt dem och ändå få goda resultat. Jag tror dock att det kan vara problematiskt under ceremonin och mer högtidliga stunder under dagen. Till exempel när bröllopsparet går nerför mittgången eller under deras först dans om allt jag kan se är ett hav av iphones istället för deras ansikten. 

Vad jag kan rekommendera till mina bröllopspar är att tänka på att ha en unplugged ceremoni. Dessutom att informera gäster att att hålla mobiler i sina fickor under den första dansen,under tal och vid tårtskärning. 

För mig vad är mest viktigt är att ni känner er nöjda. Det är eran dag och om ni vill att  gästerna  tar några extra bilder, såklart det är inget problem. Å andra sidan om du vill unplugga hela bröllopet, sen det också låter bra!